ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΓΛΥΦΤΗΣ !!! Ασφαλιστικό συμβόλαιο για τους 2.251 εργαζόμενους της ΕΡΤ

1
4

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ…!!!

Ασφαλιστικό συμβόλαιο για τους 2.251 εργαζόμενους της ΕΡΤ
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΓΛΥΦΤΗΣ !!!
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ… ΤΙ ΩΡΑΙΑ…!!! ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ…;;

Διαδικασίες για την υπογραφή ομαδικού ασφαλιστικού συμβολαίου υγείας για τους εργαζομένους της ξεκίνησε η διοίκηση της ΕΡΤ.

Μάλιστα, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση, είναι η πρώτη φορά μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ που προβαίνει σε αυτή την ενέργεια.

Δείτε την ανακοίνωση στο site της ΕΡΤ

Πρόκειται για ασφάλεια ευρείας νοσοκομειακής περίθαλψης (έξοδα δωματίου, χειρουργείου, ιατρικών υλικών, αμοιβές ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, έξοδα επείγουσας μεταφοράς και αερομεταφοράς), νοσοκομειακό και χειρουργικό επίδομα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, επίδομα τοκετού και μητρότητας, καθώς και έξοδα ετησίου ελέγχου υγείας

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ εκκίνησε τις διαδικασίες για την υπογραφή ομαδικού ασφαλιστικού συμβολαίου υγείας για το προσωπικό της εταιρείας, στο πλαίσιο των ενεργειών για την εξασφάλιση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος. Ήδη για το σκοπό αυτό ελήφθη από τις 22.12.2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ που η διοίκηση της εταιρείας προβαίνει σε αυτή την ενέργεια, καθώς η συγκεκριμένη παροχή είχε διακοπεί με το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ και δεν επανήλθε μέχρι σήμερα.

Μέσω της προβλεπόμενης από τον νόμο ανοικτής μειοδοτικής διαδικασίας, ο ανάδοχος υποχρεούται να παράσχει στο σύνολο του προσωπικού της ΕΡΤ – 2.251 άτομα – ασφάλεια ευρείας νοσοκομειακής περίθαλψης (έξοδα δωματίου, χειρουργείου, ιατρικών υλικών, αμοιβές ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, έξοδα επείγουσας μεταφοράς και αερομεταφοράς), νοσοκομειακό και χειρουργικό επίδομα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, επίδομα τοκετού και μητρότητας, καθώς και έξοδα ετησίου ελέγχου υγείας».

Ξυπνήστε ρε ! ___ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν μας λέτε ρε ΛΑΜΟΓΙΑ πόσα θα πληρώνει ο Ελληνικός λαός για τα ΣΥΡΙΣΟΠΟΥΛΑ , ο υπόλοιπος Ελληνικός λαός είναι υγιέστατος και δεν χρειάζεται καμία περίθαλψη , άστο να πεθάνει …..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here