Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ!

43
1

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ, ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! 

Κείμενο-φωτογραφίες: Junko Nagata
 ‘GreeceJapan.com’

Μπαίνοντας ο επισκέπτης στην Βιβλιοθήκη της Ιαπωνικής Βουλής, από τα πράγματα που βλέπει πρώτα, είναι μια σκαλισμένη επιγραφή στην….
ελληνική γλώσσα, πάνω δεξιά στην πρόσοψη του γραφείου υποδοχής. Αριστερά είναι σκαλισμένη η μετάφραση της επιγραφής στα ιαπωνικά.

«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ». Η πρόταση αυτή, η οποία είναι απόσπασμα από το Kατά Ιωάννην Ευαγγέλιον (Η΄-32, «καί γνώσεσθε τήν αλήθειαν καί ή αλήθεια ελευθερώσει υμάς»), αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Βιβλιοθήκης της Ιαπωνικής Βουλής.

Μάλιστα το καταστατικό του 1948 της Βιβλιοθήκης ξεκινάει: «Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Βουλής ιδρύεται πάνω στην πεποίθηση ότι η αλήθεια μας ελευθερώνει, και με σκοπό να συμβάλλει στη διεθνή ειρήνη και τον εκδημοκρατισμό της Ιαπωνίας όπως διακηρύττει το Σύνταγμά μας».

Συντάκτης του ο Ιάπωνας βουλευτής και ιστορικός Γκόρο Χανί (1901-1983), τότε πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Βιβλιοθήκης της Γερουσίας. Ο Χανί στη διάρκεια των σπουδών του στη Γερμανία είχε πρωτοδεί την επιγραφή «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ» στα γερμανικά στην βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου του Φράιμπουργκ (Universität Freiburg).

Η επιγραφή μπήκε στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης από τον πρώτο πρόεδρο της, τον βουλευτή Τοκουτζίρο Καναμόρι (1886-1959).

Η Βιβλιοθήκη της Ιαπωνικής Βουλής (National Diet Library), είναι η μόνη κρατική βιβλιοθήκη της Ιαπωνίας και ιδρύθηκε το 1948, με πρωταρχικό σκοπό την εξυπηρέτηση των Ιαπώνων βουλευτών σε θέματα δημόσιας διοίκησης. Η κεντρική βιβλιοθήκη βρίσκεται στο Τόκιο, στο Ναγκάτα-τσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Ξυπνήστε ρε ! ___ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας

43 ΣΧΟΛΙΑ

 1. "Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

  Εις τον Ευαγγελιστήν Ιωάννην κεφ. 12 § 20-23 διαβάζουμε:
  Ήσαν δε τινες Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή. Ούτοι ούν προσήλθον Φιλίππω τω από Βηθσαϊδά της Γαλιλλαίας και ηρώτων αυτόν λέγοντες: κύριε θέλομεν τον Ιησούν ιδείν.

  Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος λέγουσι τω Ιησού, ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: “ Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του Ανθρώπου”.

  Η φράση αυτή του Ιησού είναι ημιτελής, διότι
  δεν δίδεται εξήγηση πώς θα δοξασθή ο “Υιός του Ανθρώπου”.
  Όπως αναφέρει ο Μενέλαος Παγουλάτος εις το βιβλίον του “Ανθολόγιον Πατριδογνωσίας”, το έτος 1974 ο καθηγητής Ελευθ. Πρόκος –επίτιμος καθηγητής ξένων πανεπιστημίων- συμμετέχων σε επιστημονική
  επιτροπή της UNESCO, ανεκάλυψε σε μία βιβλιοθήκη του Βατικανού, χειρόγραφο του ΕΥΣΕΒΙΟΥ του ΠΑΜΦΙΛΟΥ, επισκόπου Καισαρείας, 265 μ.Χ., το οποίον περιέχει την συνέχεια της ως άνω φράσεως ως εξής:
  “Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

  Διότι μόνη η Ελλάς γεννά ανθρώπους φυτόν εκ του ουρανού και του Θεού Βλάστημα εξακριβωμένον απογεννώσα λογικήν σκέψιν, ιδιοποιουμένη την επιστήμην.

  ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ…
  ΑΦΟΥ Η ΔΟΛΙΑ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ??

  Αλλά γιατί ο Ιησούς ομιλεί έτσι και εναποθέτει την δόξαν Του εις τους Έλληνας και πλέκει εγκώμιον δια την Ελλάδα και δεν πιστεύει ότι θα δοξασθή από τον “περιούσιον λαόν” του Θεού δηλ. τους Εβραίους;

  Πιστεύω ότι η εξήγησις είναι απλή: Όλη η διδασκαλία του Ιησού ταυτίζεται απόλυτα με την αρχαίαν Ελληνικήν φιλοσοφίαν και σκέψιν και ως προς αυτό υπάρχει σωρεία παραδειγμάτων.
  Ενδεικτικά αναφέρω τα εξής:

  Ιησούς: “ Ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται και ο ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται.”
  Χείλων ο Λακεδαιμόνιος (600 π.Χ.): “Τα μεν υψηλά ταπεινούν (ο Θεός), τα δε ταπεινά υψούν.”

  Ιησούς: “ Αγαπάτε τους εχθρούς υμών” Ματθ.κεφ.5 §44
  Κλεόβουλος ο Ρόδιος (500 π.Χ.): “ Τον δε εχθρόν φίλον ποιείν.”

  Ιησούς: “ Ευεργετείτε εκείνους που σας μισούν” Ματθ.κεφ.5 §44.
  Κλεόβουλος ο Ρόδιος (500 π.Χ.): “ Τον δε εχθρόν ευεργετείν”.

  Ιησούς: “ Ουκ επιορκήσεις” Ματθ.κεφ.5 §33.
  Πυθαγόρας: (580 π. Χ.) “Σέβου όρκον.”

  Ιησούς: “ Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνην.”
  Πλάτων (427 π.Χ.): “Η δικαιοσύνη είναι το μεγαλύτερον αγαθόν για την ίδια την ψυχήν.”
  Και ο χρυσός κανών

  Ιησούς: “Όλα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άνθρωποι, κάνετε και σείς τα ίδια σ΄αυτούς.”
  Ματθ.κεφ.7 §12
  Ισοκράτης (430 π.Χ.): “Μην κάνετε στους άλλους εκείνα για τα οποία εσείς θυμώνετε όταν τα κάνουν οι άλλοι σε σας.”

  Βλέπουμε λοιπόν ότι όλο το ηθικόν δίδαγμα του Ιησού είναι ταυτισμένο με το αρχαίον Ελληνικόν πνεύμα. Και εδώ νομίζω ότι θα έπρεπε να γίνεται αναφορά στους ιερούς Ελληνορθόδοξους Ναούς για το ποίοι πρωτοείπαν τα μεγάλα αυτά ηθικά διδάγματα.

  • ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 12ΘΕΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΓΥΦΤΙΚΟ 115 ΤΡΙΣ?????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 12ΘΕΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ????? ΥΠΑΡΧΕΙ?????
   ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΥΦΤΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ(ΣΩΖΟΣ ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΝΤΟΜΠΟΣ ΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΟΣ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ????

 2. ΗΡΘΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΠΙΘΗΚΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ!!!!!!! ΟΥΣΤ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΡΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ

 3. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΤΡΕΞΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ,ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ….

  ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΔΥΟ ΨΕΜΑΤΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΠΕΤΑΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΠΑΛΑ…

  ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…

  ΞΑΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 12ΘΕΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ,Η ΠΡΩΤΗ 200 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ 2017 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΔΟΛΟΣ,Ο ΥΛΙΣΤΗΣ,ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ,ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ…

  ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΝΙΚΗΣΕΙ…

  ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ'ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..

 4. ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ,ΑΛΛΟ ΡΩΤΗΣΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ…

  ΞΑΝΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ….!!!!

  """ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??""""

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ'ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..

 5. ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ,ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..

  ΞΑΝΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ…

  """ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??""""

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ'ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..

 6. Κρίμα
  Άλλο ήθελα να σχολιασω όμως απανταω στο τελευταίο σχόλιο του αναγνώστη
  με την ελπίδα ότι η ειρηνοφιλη σοβαρότητα θα επικρατήσει κάποτε μεταξύ
  των δυό σας
  Αν λοιπόν βάλει κάποιος σε ένα τραπέζι ενα πλαστικό λουλούδι ενα χαρτινο
  ενα πηλινο και ένα αληθινό.. .τι λες θα ξεχωρισεις το αληθινό; ;;
  Έτσι είναι τα πράγματα φίλε
  Ετσι ξεχωρίζουν τα σπουδαία
  Μην ρωτας λοιπόν για τον Μέγα Αλέξανδρο
  Και κυρίως ας μην αμφιβαλουμε για τον Κυριο μας Ιησου Χριστο

 7. ΓΙΑΤΙ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΥΤΕ ΓΥΦΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΕ ΠΑΤΣΑΤΣΟΠΟΛΕΜΟ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ

 8. ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…

  ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ…

  ΔΕΣ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΠΟΝΗΡΟΣ ΝΑΙ…!!!

  ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑ…

  ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ…ΔΕΣ ΞΑΝΑ…

  """ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??""""

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ'ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..

 9. ΣΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ????ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΧΩ 3 ΤΡΙΣ????

 10. ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ…

  ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΘΡΗΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…

  ΑΚΟΜΗ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΙΤΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ,ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΝΤΙΛΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟ ΦΩΣ,ΕΙΠΑ ΤΕΛΟΣ…

  ΑΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΝΑΙ..!!!
  ΕΧΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ,ΤΩΡΑ ΘΕΟ ΤΗΝ ΛΕΝΕ,ΔΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ,ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ…

 11. Μόνο αμόρφωτοι και απαίδευτοι άνθρωποι, όπως οι νομάδες γιδοβοσκοί Ισραηλίτες της προϊστορικής εποχής χρειάζονταν έναν μπαμπούλα πατριαρχικό θεό και ένα πέτρινο εγχειρίδιο 10 εντολών προκειμένου να ακολουθήσουν έναν ηθικό κώδικα ώστε να μην κλέβουν, σκοτώνουν και πηδάνε τη γυναίκα του γείτονα…

  Ήρθαν λοιπόν οι τσοπαναραίοι, κι αφού γκρέμισαν όλο τον αρχαίο πολιτισμό – τη δική μας αρχαία κληρονομιά – μας επέβαλαν, χωρίς να μας ρωτήσουν, την "τέλεια" θρησκεία τους.

  Αυτοδιορίστηκαν "ποιμένες" και μας χάρισαν τον – όχι και τόσο κολακευτικό – προσδιορισμό του "ποιμνίου". Εξαιτίας δηλαδή της αγάπης τους για μας, αποφάσισαν εμείς να βόσκουμε κι αυτοί να μας βόσκουν. Κι ούτε λόγος να γίνεται για την απλή αλήθεια που λέει ότι ποτέ κανένα ποίμνιο, ποτέ κανένα κοπάδι, δεν εκτρέφεται προς όφελος δικό του, αλλά πάντοτε προς όφελος του τσοπάνη!…

 12. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ..

  ΞΑΝΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ..

  ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…

  ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ…

  ΔΕΣ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΠΟΝΗΡΟΣ ΝΑΙ…!!!

  ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑ…

  ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ…ΔΕΣ ΞΑΝΑ…

  """ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??""""

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ'ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ…..

 13. Αντί σχολίων για την μεγαλοσύνη του Ελληνισμού μέσα από την φράση του Κυρίου, που συγκλονίζει ακόμη και διανοούμενους αθέους, ακούμε τα απωθημένα του καθενός.Φίλε μου Gianni Pateraki αν δεν φοράς φέσι το οφείλεις σε άγιους αγωνιστές σαν τον Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Μακρυγιάννη, Ανδρούτσο, Νικηταρά και τόσους άλλους που πολέμησαν όπως οι ίδιοι λένε, πρώτα υπερ πίστεως στον Χριστό και έπειτα υπέρ πατρίδος. Κρίμα που είσαι Κρητικός διότι η Κρήτη έχει τον Χριστό πάνω της και χάρη σ΄Εκείνον επιβίωσε μέσα από Συμπληγάδες.
  Όσο για τον Αλέξανδρο, η Ορθόδοξη πίστη τον θεωρεί πρό Χριστού Απόστολο του Χριστού, ψάξε και δες την τοιχογραφία με τον θρήνο του Αγίου Σισώη μπροστά στον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μελέτησε γιατί εκτίθεσαι…

 14. ΕΕΕΤΣΙ ΠΕΣΤΑ ΩΡΗ ΦΟΡΑΔΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑΣ ΨΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑΣ ΨΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝΕ ΣΤΙΑ ΦΑΠΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΙ…
  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΩΡΕ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΟΓΚΟΛΙΘΘΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ "ΠΡΑΜΑ"…..
  ΟΥ ΝΑ ΜΟΥΧΑΘΕΙΤΕ…ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

 15. Giannis Paterakis28 Ιουνίου 2017 – 12:46 μ.μ.
  ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΡΑ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ…ΣΑΒΟΥΡΟΚΩΛΗΣ ΤΟΥΡΛΟΚΥΛΩΤΟΥ…

  ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΨΩΡΑΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΘΡΗΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…

 16. Giannis Paterakis28 Ιουνίου 2017 – 12:47 μ.μ.
  ΑΝ ΠΟΝΑΝΕ ΛΕΕΙΙΙ, ΤΣΟΥΖΟΥΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΑΧΧΧ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
  ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΦΥΓΟΥΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑΑΑ ΜΑΝΟΥΛΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜ..

 17. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ…

  ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ…

  ΜΕΤΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

  ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

  ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"…

  ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ…

  ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ "…..ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "…ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" …

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ???

  ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ…

 18. ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ! ΣΩΩΠΑΑ!!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ…Ε ΕΦΤΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ…ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΤΡΑΜΜΑΤΟΙ…..ΦΤΟΥΥΥ ΧΛΑΑΑΤΣΣΣ ΟΥΥΥΧ ..ΒΑΡΟΥΝΕΕ ΤΑ ΚΛΑΡΙΙΙΝΑΑΑ!!!

 19. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΑΣΠΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ…
  ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΟΥ…

  http://www.ksipnistere.com/2017/06/1_26.html

  ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ…
  =============================
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ..

  ΞΑΝΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ..

  ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…

  ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ…

  ΔΕΣ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΠΟΝΗΡΟΣ ΝΑΙ…!!!

  ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑ…

  ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ…ΔΕΣ ΞΑΝΑ…

  """ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??""""

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ'ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ…..

 20. ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ…

  ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ,Η ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ…

 21. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΟ,ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΑΣΠΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ…
  ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΟΥ…

  http://www.ksipnistere.com/2017/06/1_26.html

  ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ…
  =============================
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ..

  ΞΑΝΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ..

  ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…

  ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ…

  ΔΕΣ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΠΟΝΗΡΟΣ ΝΑΙ…!!!

  ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑ…

  ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ…ΔΕΣ ΞΑΝΑ…

  """ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??""""

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ'ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ…..

 22. Giannis Paterakis28 Ιουνίου 2017 – 1:26 μ.μ.
  ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ…ΑΧΧΧ ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩ ΒΓΑΛΕ ΤΗ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΗΝΑ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ…..

 23. Σε σχέση με τον ευφυή άνθρωπο, ο βλάκας υπερτερεί στο εξής:
  είναι πάντοτε ευχαριστημένος με τον εαυτό του.

  Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι ότι αυτών εστί η βασιλεία των Ουρανών.

  Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.

  Κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου, κάποιος ηλίθιος αρχίζει να μιλάει.

 24. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

  ΑΚΑΡΔΕ ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΤΡΥΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!! ΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΧΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑ…ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΝΗΛΕΗΣ…ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

 25. ΑΚΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΤΣΑΡΟΥΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ!!!!!! ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ 12ΘΕΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

 26. Ανώνυμος28 Ιουνίου 2017 – 1:53 μ.μ.
  Giannis Paterakis28 Ιουνίου 2017 – 1:26 μ.μ.
  ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ…ΑΧΧΧ ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩ ΒΓΑΛΕ ΤΗ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΗΝΑ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ…..

  νώνυμος28 Ιουνίου 2017 – 1:04 μ.μ.
  Giannis Paterakis28 Ιουνίου 2017 – 12:46 μ.μ.
  ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΡΑ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ…ΣΑΒΟΥΡΟΚΩΛΗΣ ΤΟΥΡΛΟΚΥΛΩΤΟΥ…

  ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΨΩΡΑΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΘΡΗΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…

 27. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΕΚΦΩΝΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

  ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,ΞΕΠΕΣΑΝ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ…

  ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΥ ΛΕΠΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΖΑΝ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΩΝΗ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ…

  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ,ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩΧΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ…

  ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ..

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑ ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ,ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΗ…

  ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΠΑΡΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ…

  ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΜΙΑ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ….

  ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ…!!!!
  ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ» ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ??

  ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΝΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΕΝΑΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ» ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ…!!!

 28. Ανώνυμος28 Ιουνίου 2017 – 1:55 μ.μ.
  Σε σχέση με τον ευφυή άνθρωπο, ο βλάκας υπερτερεί στο εξής:
  είναι πάντοτε ευχαριστημένος με τον εαυτό του.

  Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι ότι αυτών εστί η βασιλεία των Ουρανών.

  Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.

  Κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου, κάποιος ηλίθιος αρχίζει να μιλάει.

  Ανώνυμος28 Ιουνίου 2017 – 2:03 μ.μ.
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

  ΑΚΑΡΔΕ ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΤΡΥΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!! ΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΧΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑ…ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΝΗΛΕΗΣ…ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

 29. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ
  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ 12ΘΕΪΣΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΠΡΟΣΚΟΠΟΣ κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΜΕ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ.
  ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ Η ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΣΑ ΤΡΕΧΟΥΣΗΣ ΑΞΙΑΣ 115 ΤΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ 535 ΤΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ 754 ΤΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ Κ. ΣΩΖΟ. ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΤΡΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

  ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΞΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ:

  "ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ¨ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΗ ΙΣΠΑΝΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΝΤΑΛΙ
  https://www.youtube.com/watch?v=-e8FUbBCoD8

 30. ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΛΕΠΡΕΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

  ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

  ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

  Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
  http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

  ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

  «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
  1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
  2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
  3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ Η ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

  ΑΥΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 30.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ??

  ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ??

  …ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

 31. Γιαννακηηηηηηηηηηηη
  Μην πας πολυ βαθια παιδι μου και πνιγεις
  Ο Αλ Καπονε, που θελεις να του μοιασεις, κολυμπουσε στα ρηχα

 32. ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ? ΑΝΤΕ ΝΤΕΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ!!!! ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ!!
  ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝΕ ΤΡΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ 4 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ 21.000 ΟΙ ΣΕΛΊΔΕΣ ΥΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ…ΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΓΥΦΥΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here