6.4.1941 ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

2
2

Συνέλληνες
Σαν σήμερα 6 Απριλίου 1941 πριν από 76 χρόνια μια χούφτα Έλληνες παλικάρια  Î±Ï€ÏŒÎ³Î¿Î½Î¿Î¹ του Λεωνίδα και του Μεγάλου Αλεξάνδρου,  ÏƒÏ„ο Ιστίμπεη, το Ρούπελ, τον Προμαχώνα,
στο Άγκιστρο, την Εξοχή το Νευροκόπι και σε όλη την γραμμή Μεταξά έδιναν ένα μάθημα ήθους, αυτοθυσίας, εθνικής υπερηφανείας, και πατριωτισμού στον παρανοϊκό κατακτητή  Ï„ης ναζιστικής Γερμανίας.
Σήμερα τρίζουν τα κόκαλα τους, αφού οι γιοι των δοσιλόγων, των λιποτακτών, των μαυραγοριτών και των συνεργατών  Ï„ης Γερμανική κατοχής, παρέδωσαν  Ï„ην Ελλάδα μας ΣΚΛΑΒΑ σ΄ ένα σακατεμένο ναζιστικό τέρας και μια στρίγγλα νεοναζί , Αυτοί οι εφιάλτες και οι προδότες ΠΟΥΛΗΣΑΝ την πατρίδα και το αντίτιμο της προδοσίας το φυγάδευσαν στο εξωτερικό, γιατί σχεδιάζουν να φύγουν σε περίπτωση ανάγκης.  ÎœÎ¹ÏƒÎ¿ÏÎ½ τόσο πολύ την Ελλάδα και τους Έλληνες, που εξαφάνισαν μισθούς και συντάξεις, όχι στο όριο πείνας αλλά στο όριο του σίγουρου θανάτου των υπαλλήλων και των συνταξιούχων, αυτοί έκλεψαν αυτοί έφαγαν, εμείς πληρώνουμε, εμείς θα πεθάνουμε και αυτοί θα ζήσουν, αφού δεν έκαναν καμία περικοπή στον μισθό τους αλλά ψηφίζουν και σκανδαλώδεις  Ï†Î¿ÏÎ¿Î±Ï€Î±Î»Î»Î±Î³Î­Ï‚. Μας κατάντησαν παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγή αφού πανάθλιοι ευρωβουλευτές υπεραμύνονται της Μέρκελ και Λα Γκάρντ,
Αντισταθείτε Συνέλληνες καλλίτερα να τους πολεμήσουμε τώρα που μπορούμε να περισώσουμε την Πατρίδα παρά να πεθάνουμε πολεμώντας για να την ελευθερώσουμε.
Οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας είναι πολιτικοί εφιάλτες υπάλληλοι των Γερμανών.
Γεράσιμος Καλογεράκης

Ξυπνήστε ρε ! ___ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς αγαπητέ κ. Γ. Καλογεράκη όποιος λαός δεν διδάσκεται από την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει.
    Ετσι και εμείς τώρα θα πληρώσουμε το τίμημα της αχαριστίας μας πρός τους ιερούς προγόνους μας που πότισαν με το αίμα τους αυτή τη γή και μας άφησαν κληρονομιά την Πατρίδα μας, την Θρησκεία μας και το δικαίωμα να αποκαλούμεθα Ελληνες.
    Αποποιηθήκαμε της κληρονομιάς μας σαν Ελληνες ανεβάζοντας στην εξουσία τυχάρπαστους ανθέλληνες και προδότες.
    Τώρα ήρθε ή ώρα να γίνουμε σκλάβοι υπανθρώπων που το μονο που βλέπουν ειναι το κέρδος.
    Ισως έτσι ενωθούμε. όπως στο παρελθόν, και ξαναδείξουμε τι σημαίνει να είσαι στην πραγματικότητα Ελληνας……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here