Ο άντρας που δεν είχε πέος αλλά πήγε με 100 γυναίκες!

0
1

Πόσοι άντρες με φυσιολογικό όργανο, έχουν καταφέρει να πάνε με 100 γυναίκες;Ο 39χρονος σεκιουριτάς, Andrew Wardle, είχε την ατυχία να γεννηθεί χωρίς πέος.
Παρ’ όλα αυτά ακόμα και χωρίς όργανο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει πάει με 100 γυναίκες! Εκτός του ότι δεν είχε πέος, ο Andrew είχε πρόβλημα και με την ουροδόχο κύστη του, αλλά αυτό λύθηκε με αρκετές επεμβάσεις που έκανε από μικρή ηλικία. Ουσιαστικά το μόνο που είχε ο Andrew ήταν δύο όρχεις.

Όμως για κάποιο περίεργο λόγο αρκετές από τις γυναίκες που συνάντησε στη ζωή του του «έκατσαν», πιθανότατα από περιέργεια.
«Έκανα κάμποσα one night stands, αλλά είχα και μακροχρόνιες σχέσεις» είπε ο Αndrew σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα The Sun.
«Το γεγονός ότι δεν ήθελα μόνο έρωτα μαζί τους, με έκανε να δείχνω πιο γοητευτικός στις γυναίκες».
Την πρώτη του κοπέλα τη γνώρισε στα 17 του. Μέχρι τότε δεν είχε μιλήσει σε καμία και σε κανέναν για το πρόβλημά του. Σε εκείνη όμως εξήγησε τα πάντα και χώρισαν ύστερα από τέσσερα χρόνια γιατί η γυναίκα «ήθελε να ζήσει και εμπειρίες που εκείνος δεν μπορούσε να της προσφέρει».
Όλη αυτή η άσχημη κατάσταση οδήγησε τον Andrew στα ναρκωτικά και μάλιστα αυτό του έδωσε και ένα άλλοθι για να μην κάνει κανονικό σεξ με τις γυναίκες που γνώριζε, λέγοντας τους ότι λόγω των ουσιών δεν έχει κανονική στύση.
Τα πράγματα πάντως δεν είχαν πάντα θετική κατάληξη: μια φορά όταν είπε σε μια γυναίκα ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ, εκείνη τσατισμένη του έδωσε μια μπουνιά στο πρόσωπο.

Ξυπνήστε ρε ! ___ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here